JÄSENILLE TARKOITETUT JÄSENEDUT

Jäsenetumme ovat hyvin monipuoliset:

 • Kaksi lakimiestä
 • Ammatillinen edunvalvonta
 • Lakimiesten maksuton työsuhdeneuvonta sekä henkilökohtaisiin asioihin.
 • Varatuomari Eeva-Liisa Moilanen
 • Matkavakuutus
 • Kirkon töissä -lehti 4 krt/v
 • Taskukalenteri, niille jotka sen tilaavat
 • Kirkon töissä -palvelussuhdeoppaat
 • Kotimaa- ja Askel-lehti 12 kk määräaikaistilaus -50%
 • Kirjapajan kirjat -10%
 • Suomen Retkeilymaja
 • Kulttuurikeskus Sofia
 • Holiday Glub Resorts
 • lisää etuuksia jäsenedut.fi

Oma jäsenlehti

Kirkon alojen monipuolinen ja kirkon töitä laajasti tarkasteleva jäsenlehti ilmestyy 4 kertaa vuodessa. DiaNa lähettää jäsenpostia ajankohtaisista asioista.

Kirkon alat Ry:n Opintorahan hakeminen

Kirkon alat myöntää opintorahaa varsinaisille jäsenilleen (ei opiskelijajäsenille) aikuisten ammatilliseen perus,- jatko- ja/tai täydennyskoulutukseen, joka valmentaa kirkon ammatteihin tai tuottaa siihen lisäpätevyyttä.

Muina kriteereinä mm. hakijan taloudellinen asema, jäsenyysaika Kirkon alat ry:ssa ja onko saanut aiemmin liiton opintorahaa.
Hakemuksia voi lähettää ympäri vuoden ja opintorahoja jaetaan niin kauan kuin budjetoituja varoja riittää. Opintorahat ovat suuruudeltaan 50€ - 200€.

Täytä hakemuslomake ja palauta se huolellisesti täytettynä liiton toimistoon osoitteella: Kirkon alat ry, Asemamiehenkatu 2, 00520 Helsinki.

Lisätietoja antaa Paula Antell, puh. 0207 912539 tai paula.antell(at)kirkonalat.fi.

Matkustajavakuutukset

Kirkon alat ry on vaihtanut matkustajavakuutukset Keskinäinen Vakuutusyhtiö Turvaan. Kyseinen muutos ei aiheuta teille minkäänlaisia toimenpiteitä. Matkustajavakuutuksenne on voimassa samanlaisena kuin aiemminkin.

Liiton jäsenenä sinulla on matkustajavakuutus vapaa-ajan matkoilla Keskinäinen Vakuutusyhtiö Turvan. Vakuutettuina ovat myös jäsenen mukana matkustavat alle 15-vuotiaat lapset ja lapsenlapset. Vakuutus on voimassa sen vuoden loppuun, jonka aikana jäsen täyttää 68 vuotta. Pidä kortti aina matkalla mukanasi. Kortti toimii matkalla sairastuessasi tai tapaturman sattuessa hoitolaitoksessa maksusitoumuksena, ja silloin he laskuttavat kustannukset suoraan Turvasta. Jos maksat kustannuksia itse, säilytä alkuperäiset kuitit ja liitä ne vahinkoilmoitukseen. Lisätietoja jäsenvakuutuksesta ja eduistasi Turvassa saat palvelunumerosta 01019 5110 arkisin klo 8 – 18

Lisätietoa saat alla olevasta linkistä

www.turva.fi/kirkonalat.


Perhe- ja kiinteistö asioiden lakimiesapua jäsenetuna

Erittäin monipuolinen, perheoikeuteen ja kiinteistöasioihin erikoistunut varatuomari, terveydenhoitaja Eeva-Liisa Moilanen on Kirkon alat jäsenten käytettävissä yksityiselämän lakimiestarpeissa. Hän on luvannut myös tulla jäsentapaamisiin antamaan yksityiselämän lakitietoa esim testamentti. ja muista omaisuudenjärjestelyasioista, perheoikeuden kysymyksissä ja kiinteistöjen ostamiseen ja myymiseen liittyvissä asioissa.

Eeva-Liisa Moilasella on laki-ja kiinteistövälitysasioihin erikoistunut toimisto Helsingissä. Jäsenetu tarkoittaa sitä, että ensimmäisestä neuvontakerrasta puhelimitse ei laskuteta.

Jäsenetu tarkoittaa sitä, että ensimmäisestä neuvontakerrasta puhelimitse ei laskuteta. Varsinaiset laki- tai kiinteistöasioihin liittyvät toimeksiannot jäsen maksaa itse. Jäsenyys tarkistetaan neuvontapuhelun yhteydessä. Soittoaika on ensisijaisesti ke-to aamuisin klo 8-9, puh. 0500-313 838. Muina aikoina voi myös soittaa.

Hyödynnä jäsenyytesi!

Käytä vain jäsenille tarkoitettuja palveluja ja tietoutta. Kirjautumalla Kirkon Alat ry:n sivuilla olevaan jäsenplaveluun, saat käyttöösi mittavan määrän erilaista työelämätietoutta.

Käyttäjätunnuksen ja salasanan saat soittamalla jäsenpalvelusihteeri Hannele Haliselle Kirkon Alat ry:n toimistoon p. 0207 912530 tai sähköpostitse galina.voloshina@kirkonalat.fi


Kirkon alat palvelee kaikissa jäsenasioissa, puh. 0207912530


Holiday Club Resorts tarjoaa vuokrattavaksi Suomessa sijaitsevat kohteensa:

- Holiday Club Saimaa hotelli, villas ja loma-asunnot - Holiday Club Tampereen Kylpylä, hotelli ja loma-asunnot - Holiday Club Katinkulta, hotelli, villas ja loma-asunnot - Holiday Club Kuusamon Tropiikki, hotelli, villas ja loma-asunnot - Holiday Club Salla, hotelli ja loma-asunnot - Holiday Club Saariselkä, hotelli ja loma-asunnot - Holiday Club Ylläs Saaga, hotelli ja chaletsLoma-asuntokohteet: Airisto, Rönnes, Ähtäri, Hannunkivi, Punkaharju, Pyhä, Ruka, Pyhäniemi, Tahko, Himos, Levi, Ellivuori

Jäsenistö saa vähintään 15 % alennuksen Holiday Clubin loma-asuntojen ja vähintään 15 % kylpylähotellien päivän hinnoista. (sis. majoitus ja aamiaiset).

Holiday Club tulee tarjoamaan Kirkon alat Ry:n jäsenistölle myös kampanja tarjouksia joissa alennus voi olla loma-asuntojen vuokrahinnoista jopa 40 %.

3. Loma-asunnot

Loma-asuntojen vuokraan sisältyy loppusiivous ja liinavaatteiden vaihto kunkin kohteen vaihtopäivänä kerran viikossa.

4. Kylpylähotellit

Kylpylämajoitukseen sisältyy aamiainen.

5. Vuokrauksen tekeminen

Kirkon alat Ry:n jäsenistö tekee hotellivaraukset Holiday Club Online – varausjärjestelmän kautta Kirkon alat Ry:n koodilla. Koodin saat jäsenpalvelusihteeriltä

Loma-asuntovaraukset tehdään soittamalla Holiday Clubin asiakaspalvelunumeroon puh. 030 68 600, ma–pe 8–18, la 10–15 varauskoodi: saat jäsenpalvelusihteeriltä

Laivaristeilyedut

Viking Line tarjoaa risteilymatkoja erikoishintaan Kirkon alat jäsenille. Edut on tarkoitettu jäsenten vapaa-ajan matkoille ajalla

1.1.-31.12.2014. (ei 23.-25.12). Etu on Helsingin reiteillä aina vähintään 15 %. Turun reiteillä 5-10 %. Varaukset www.vikingline.fi tai myyntipalvelusta puh. 0600 415 77.

Risteilyt; Jäsenten vapaa-ajan matkat Vapaa-ajan matkoilla tulee ilmoittaa tuotetunnus varauksen yhteydessä. o Helsinki-Tukholma-Helsinki -risteily (FKKRY) o Helsinki-Tallinna-Helsinki -päiväristeily (FKKRYP) o Turku-Tukholma-Turku -miniristeily (FKKRY)

1.1.-31.12.2014. Varaudu esittämään jäsenkorttisi lippuja lunastettaessa.

Tallinsilja myöntää 20 prosentin alennuksen Tallinkin ja Silja Linen normaalihintaisista risteily-ja reittimatkoista. Alennus koskee henkilö- ja hyttipaikkoja, matkustajaliikenteen ajoneuvoja sekä laivojen kokoustilaa.

Eckerö Line myöntää –10 % alennus normaalihintaisista matkalipuista ja hyteistä ma-pe –lähdöillä, ajalla 1.1.-3.7. sekä 11.8.- 31.12.2014. Mainitse tuotekoodi STTK varauksen yhteydessä. Voimassa oleva jäsenkortti tulee esittää lippuja lunastettaessa.

Varaukset Eckerö Linen omista myyntipisteistä ja verkkokaupasta. Alennuksia ei voida myöntää jälkikäteen eikä niitä voi yhdistää muihin alennuksiin tai tuotepaketteihin.

Varaukset/tiedustelut: Eckerö Line Ab Oy Yksittäisvaraukset: www.eckeroline.fi ja 06000 4300 (1,75 € / vastattu puhelu+pvm) Ryhmämyyntipalvelu: 09 2288 540, ryhmat@eckeroline.fi Matkamyymälä: Mannerheimintie 10, 00100 Helsinki Eckerö Linen muutos- ja peruutusehdot: www.eckeroline.fi

Kulttuurikeskus Sofia

Jatkuva majoitusetu Kirkon alat jäsenille Kulttuurikeskus Sofiassa: -20 % majoituksen hinnasta. Majoitu hotellissa kahden hengen huoneessa tai viihtyisässä huoneistossa meren rannalla kauniin luonnon keskellä. Sofia tarjoaa mahdollisuuden olla hiljaisuudessa, levätä ja pitää lomaa. Pyhän Viisauden Kappeli on avoinna joka päivä hiljentymistä varten. Päivittäiset palvelukset arkisin klo 8.30 ja 17.00. Galleria Sofiassa esillä vaihtuvia taidenäyttelyitä sekä pysyvässä näyttelyssä ikoneita ja kirkollista esineistöä.

Merellinen ympäristö luo erinomaiset puitteet monipuoliselle liikunnalle, uimaranta vieressä.

Sijainti vain 20 min ajomatkan päässä Helsingin keskustasta.

Lue lisää www.kulttuurikeskussofia.fi.

Yöpymiseen sisältyy · aamiainen noutopöydästä · sauna- ja allasosaston käyttö iltaisin

Varaukset: reception@kulttuurikeskussofia.fi 010 277 900

Kulttuurikeskus Sofia tarjoaa rauhallisen ja kiireettömän ympäristön meren rannalla Helsingin Vuosaaressa. Sofiassa on avarat ja ajanmukaiset kokous- ja kongressitilat, hotelli ja ravintola. Sofiaan voi myös vetäytyä lomailemaan ja hiljentymään.

Suomen Retkeilymajajärjestö-SRM ry:n jäsenedut 2014

Majoitusetu:

Kirkon alat jäsenet saavat kotimaan SRM-hostelleissa 10 %/henkilö/vuorokausi alennusta normaalista majoitushinnasta. SRM-ketjuun kuuluu 53 hostellia eri puolella Suomea.

Kansainvälinen hostellikortti jäsenhintaan:

Hostelling International –ketjun kansainvälinen hostellikortti oikeuttaa jäsenhintaiseen yöpymiseen kaikissa HI hostelleissa ympäri maailman. Osassa hostelleista kortti on ehtona yöpymiselle. Hostellikortin Kirkon alat jäsenet saavat alennettuun hintaan:

* aikuisen kortti (17-vuotta täyttäneet) hinta 12 € (normaali hinta 17 €),

* juniorikortti (4-16 –vuotiaat) hinta 5 € (normaali hinta 10 €)

* perhejuniori (4-16 –vuotiaat, kun vanhemmat ostavat samanaikaisesti itselleen kortit) hinta kaikille 2 €.

* Ryhmäkortti (väh. 10 hlöä) hinta kaikille 50 €.

Kansainvälisellä hostellikortilla saa myös erilaisia etuja ja alennuksia kotimaassa ja ulkomailla.

Hostellikorttiedut Suomessa (http://www.hostellit.fi/hostellikortti/edut.aspx )

Hostellikortti on henkilökohtainen ja voimassa vuoden ostokuukaudesta lukien. Kortin voi ostaa tai tilata SRM:n toimistosta (Yrjönkatu 38 B 15, 00100 Helsinki) tai verkkokaupasta www.hostellit.fi. Korttia myyvät myös SRM:n jälleenmyyjät.

Jäsenedut saa todistamalla jäsenyytensä.

Lisätietoja:Suomen Retkeilymajajärjestö-SRM ry,Yrjönkatu 38 B 15, 00100 Helsinki

toimisto avoinna ma klo 09-18, ti-pe 9-16

puh. 09-565 7150

sähköposti: info@srm.fi

www.hostellit.fi, www.hihostels.com

Solaris-lomat ry:n tuetut lomat

Lisätietoa ja hakulomakkeita saa soittamalla palvelunumeroon 0600-418 200 klo 9-12 tai sähköpostilla solaris@solaris-lomat.fi Puhelun hinta on 13 senttiä/min + paikallispuheluverkon maksu.

Hakemukset tulee palauttaa kaksi kuukautta ennen loman alkua. Solaris-lomilla on teemalomia lapsiperheille, yksinhuoltajille, työttömille ja omaishoitajille. Kunnon ja mielenvirkistys -lomat sekä terveys- ja hyvinvointilomat on tarkoitettu työikäisille ja ikääntyville. Painonhallintaloma auttaa pohtimaan terveellisiä elämäntapoja.